Palvelut

Nykyaikainen varustelu, hyvä palvelu ja viihtyisä tunnelma – mitäpä sitä muuta keilahallilta voi vaatia.

Viihtyisä ja hyvin varusteltu keilauspaikka

Jyväskylän Keilahalli on täyden palvelun keilauspaikka, jossa on kymmenen laminaattirataa ja automaattinen pistelaskujärjestelmä. Keilahalli tarjoaa hyvät mahdollisuudet niin aloittelijoille kuin aktiiviharrastajillekin, ja viihtyvyyden viimeistelevät ilmastointi ja asiakkaita palvelevan kahvion antimet.

Keilaamaan oppii jokainen

Keilaamisen säännöt ovat yksinkertaiset, ja kaiken tarvittavan oppii tulemalla paikan päälle kokeilemaan. Tarvittaessa neuvoja voi kysyä henkilökunnalta tai hakea oppia vaikka keilailukurssilta. Jos haluat tutustua lajin perusasioihin etukäteen, tietoa löytyy esimerkiksi keilailu.fi-sivustolta: Keilailun ABC.

Apuvälineet helpottavat keilaamista

Keilaaminen sopii myös lapsille ja erityisryhmille. Osalla radoistamme (radat 7–8) on automaattiset laidat, jotka estävät pallon putoamisen kouruun helpottaen keilailua. Liikuntarajoitteisille meillä on vierityskouru, jonka avulla keilailu onnistuu ilman vauhdinottoa, ja kahvapallo, joka ei vaadi puristusvoimaa niin paljon kuin tavallinen keilapallo.

Paikoitus ja liikenneyhteydet

Jyväskylän Keilahalli sijaitsee Pupuhuhdassa, jonne on helppo tulla joko omalla autolla tai Jyväskylän Liikenteen linja-autoilla. Omalla autolla tulijoille on reilusti ilmaista pysäköintitilaa keilahallin vieressä. Julkisen liikenteen käyttäjät pääsevät perille linja-autoilla numero 20 ja 25.

Biljardi - Snooker - Darts

Tule pelaamaan biljardia!

Lue lisää »

Keilailu

Urheilua vai rentoa hauskanpitoa? Yksilösuorittamista vai yhdessäoloa? Hohdolla vai ilman? Keilailu voi olla kaikkia näitä ja enemmänkin. Tule kokeilemaan ja löydä oma tyylisi!

Lue lisää »

Pro shop

Keilashopista saat ostettua kaiken, mitä keilauksessa tarvitset. Päivitä vanhat välineesi ajan tasalle tai osta se kauan haaveilemasi värikäs pallo.

Lue lisää »

Ravintolapalvelut

Rentoudu kahvikupillisen ääressä tai hae viilentävä juoma! Keilahallin kahvio palvelee keilaajia aina hallin aukioloaikoina.

Lue lisää »

Saunakabinetti

Keilahalli on oivallinen paikka viettää rentoa iltaa porukalla. Saunaillassa voi haastaa kaverit keilaradalla ja nauttia yhdessä olosta saunomisen sekä pikkupurtavan parissa.

Lue lisää »

Synttärit

Jyväskylän Keilahallilla vietetyillä lasten synttäreillä kaikki viihtyvät! Juhlaväki pääsee tutustumaan keilailuun mukavan yhdessäolon ja maistuvien tarjoilujen merkeissä.

Lue lisää »

Yrityksille

Kokoukset, saunaillat ja yksityistilaisuudet on helppo järjestää keilahallin monipuolisissa tiloissa. Varatkaa kabinetti tai vaikka koko keilahalli käyttöönne!

Lue lisää »