Keilailu

Urheilua vai rentoa hauskanpitoa? Yksilösuorittamista vai yhdessäoloa? Hohdolla vai ilman? Keilailu voi olla kaikkia näitä ja enemmänkin. Tule kokeilemaan ja löydä oma tyylisi!

Varaa aika kätevästi netissä!

Siirry varausjärjestelmään »

Keilailu sopii kaikille

Keilailu on hauska harrastus, joka sopii kaikille ikään tai kuntoon katsomatta. Se tarjoaa haasteita, kohentaa kuntoa ja piristää mieltä. Keilahalliin ovat tervetulleita niin lapset kuin eläkeläisetkin, aina ensikertalaisista kilpaharrastajiin.

Keilahalliin tullessasi et tarvitse aikaisempaa osaamista tai omia välineitä. Halutessasi saat henkilökunnalta ohjausta ja koulutusta keilailun eri vaiheissa. Autamme sinut mielellämme harrastuksen alkuun, pyydä vain rohkeasti apua!

Hohtokeilausta viikonloppuiltaisin

Hohtokeilausta järjestetään Jyväskylän Keilahallissa perjantai- ja lauantai-iltaisin. Hohtovalot ja hyvä musiikki tekevät keilauksesta vielä astetta viihdyttävämpää. Tule viettämään hohdokas ilta yksin tai kaveriporukalla!

Hohtokeilaus sopii loistavasti esim. polttareiden, synttäreiden ja pikkujoulujen ohjelmaan. Voit varata vaikka koko hallin oman juhlaväen käyttöön.

Opi keilailun salat koulutetun valmentajan opastuksella

Järjestämme keilahallissamme keilailun peruskursseja, jotka sisältävät sekä teoriaa että rataharjoittelua. Kurssille ovat tervetulleita kaikki keilailusta kiinnostuneet ikään ja kokemukseen katsomatta.

Kurssilta saat hyvät eväät harrastuksen aloittamiseen. Kaikki kurssin käyneet saavat lisäksi tuntuvan alennuksen keilahallin sarjakortista.

Seuraa kurssitarjontaamme etusivun Ajankohtaista-osiosta ja ilmoittaudu mukaan!